Wednesday 23 April 2008

Call for Papers/Ismét cikkeket várunk

Az angolPark ismét várja az Anglisztikai Tanszék PhD hallgatóinak tudományos dolgozatait, recenzióit 2008. május 19-ig.

A legfontosabb célunk az angolPark létrehozásával az volt, hogy kreditértékű publikációs lehetőséget teremtsünk a tanszék PhD hallgatóinak. Hogy az ehhez szükséges minőséget biztosíthassuk, minden beérkező írást a téma általunk fölkért szakértőjének véleménye és a szerkesztők döntése alapján fogadunk el, vagy utasítunk vissza. Várjuk tanulmányaitokat témavezetőtök ajánlásával (akinek nevét ajánlóként az elfogadott dolgozatokon fel is fogjuk tüntetni) az angolpark@seas3.elte.hu címre, legkésőbb május 19-ig.

A dolgozatok egyaránt lehetnek angol és magyar nyelvűek, de mindenkit bátorítunk arra, hogy magyar nyelvű tanulmányt adjon be, hogy a tanszéken folyó munka a szélesebb közönség számára is hozzáférhetővé váljon. A dolgozatok maximális terjedelme 40-50000 leütés (beleszámolva a szóközöket és a jegyzeteket is).

Ezen kívül továbbra is várjuk tanítványaitok legjobb dolgozatait (ezekből válogatunk a "Mintaesszék" című rovatunkban, amelyet azért hoztunk létre, hogy a graduális hallgatóknak támpontot nyújtson a szemináriumi dolgozataik elkészítéséhez), illetve bármilyen máshol publikált írásotokat, amely az interneten elérhető, és így a honlapra el tudunk helyezni egy hozzá elvezető linket (az "Egyéb Publikációk" című rovatban).

A dolgozatokat tehát május 19-ig várjuk az angolpark@seas3.elte.hu címre.